پنجشنبه ۱۷ آبان ۰۳

سوئیچ شبکه

۱۰ بازديد

سوئیچ شبکه

سوئیچ شبکه چیست:

سوئیچ شبکه یک دستگاه شبکه است که برای اتصال و مدیریت ترافیک شبکه استفاده می‌شود. این دستگاه ها از تکنولوژی سوئیچینگ برای ایجاد ارتباط بین دستگاه‌های شبکه و انتقال پکت‌های داده استفاده می‌شود. سوئیچ شبکه، سخت افزاری بسیار کوچک است که قادر به متمرکز سازی ارتباطات صورت گرفته مابین چندین دستگاه و وسیله ­ی ارتباطی در یک شبکه­ ی LAN می باشد. این دستگاه سخت افزاری است که سایر تجهیزات شبکه مانند سرور، دوربین های مداربسته، روتر، کامپیوترها و … را برای دریافت و ارسال داده، به شبکه متصل می کند. سوئیچ شبکه، بسته ها را از یک مبدأ گرفته و آن ها را به مقصد مورد نظر می رساند. این دستگاه ها بر روی لایه ی 2 یا لایه ی 3 در مدل OSI کار می کنند. این فرآیند با بررسی MAC آدرس مقصد هر بسته و ارسال آن بسته به پورت مناسب انجام می‌شود. در حقیقت، سوئیچ‌های شبکه به عنوان پل بین دستگاه‌های شبکه عمل می‌کنند تا امکان ارتباط بین آن‌ها را فراهم کنند. همانطور که اشاره کردیم سوئیچ‌های شبکه از تکنولوژی سوئیچینگ برای ایجاد ارتباط بین دستگاه‌های شبکه و انتقال پکت‌های داده استفاده می‌کنند. همچنین به عنوان یکی از اجزای اصلی زیرساخت شبکه، در شرکت‌ها، مراکز داده، محیط‌های آموزشی و ... استفاده می‌شوند تا شبکه‌ها را مدیریت و کنترل کنند.


منبع : سوئیچ شبکه

قیمت پاور سرور hp

۹ بازديد

پاور سرور

پاور سرور، قدرت مورد نیاز سرورها را فراهم می‌کند. پاور سرور ها از استانداردهای 80 Plus برخوردار هستند و برای استفاده بدون وقفه (24 ساعته) طراحی شده‌اند. کاربران باید این نکته را در نظر داشته باشند که هرگز پاور کامپیوترهای شخصی را جایگزین پاور سرور ها نکنند، زیرا این عمل خسارت های جبران ناپذیری را به سرور شما وارد می کند. منبع تغذیه ها معمولا به دلیل نوسانات برق و کارکرد زیاد طول عمر کوتاهی دارند و این نوسانات باعث داغ کردن شدید منبع تغذیه و در نهایت خرابی اجزای آن می‌شود و یا گاهی باعث خاموشی و restart ناگهانی سرور می گردد. به طور کلی پاور سرور یا منبع تغذیه سرور، دستگاهی است که برق مورد نیاز برای عملکرد یک سرور را فراهم می‌کند. سرورها به منظور ارائه خدمات شبکه، ذخیره‌سازی اطلاعات و پردازش داده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای این که سرور به درستی کار کند و از اختلالات برقی محافظت شود، نیاز به یک پاور سرور قوی و پایدار داریم. یکی از برندهای معتبر تولید کننده پاور سرور کمپانی اچ پی است و پاور سرور hp در میان کاربران محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در کنار سایر تجهیزات سرور در بازار تجهیزات شبکه به فروش می رسد.

منبع : قیمت پاور سرور hp

هارد سرور hp

۹ بازديد

هارد سرور

هارد سرور:

هارد سرور، حافظه ای درون سرور بوده که تمامی داده ها و اطلاعات درون شبکه بر روی آن نگهداری می شود. هارد قطعه ای متشکل از چند صفحه مغناطیسی است که اطلاعات به صورت دیجیتالی روی آن ها قرار می گیرد. هارد دیسک سرور در مقایسه با هارد کامپیوتر معمولی، از قدرت و سرعت بسیار بالاتری برخوردار می باشد، در واقع هارد دیسک های بکار رفته در سرورها و کامپیوترهای شخصی تاثیر مستقیمی بر روی سرعت و کارایی سیستم می گذارند. هاردها با ظرفیت های مختلفی به بازار تجهیزات شبکه عرضه می شوند که قطعاً هرچه ظرفیت هارد بالاتر باشد به این معناست که حجم اطلاعات بیشتری را در خود جای خواهد داد.


منبع: هارد سرور hp

اولین مطالب آزمایشی من

۶ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۶ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.